NWWI taxatie

NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Deze organisatie is een landelijk instituut wat als keurmerk dient voor taxateurs. Als je als taxateur het keurmerk van de NWWI wilt voeren dien je te voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Alle erkende taxateurs werken volgens eenzelfde methode bij het uitvoeren van een NWWI taxatie. Zo bent u verzekerd van een juiste waardebepaling van uw woning. Dit is zeker van belang wanneer u een hypotheek wilt afsluiten of uw huis wilt verkopen. Maar eigenlijk bij alle financiële beslissing in uw leven is het verantwoord om een juiste waarde van uw woning te hebben. Een NWWI taxatie is dus eigenlijk onmisbaar. Ook de Nationale Hypotheek Garantie vindt een NWWI taxatie belangrijk bij de beoordeling van een aanvraag.

Of u een NWWI taxatie nodig heeft kan uw hypotheekadviseur u vertellen. Indien u gebruik maakt van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dan heeft u sowieso een NWWI taxatie nodig.

Onze taxateur is aangesloten bij zowel NWWI als TaxateursUnie. Daarnaast wordt er een zeer snelle service geboden zodat u meestal binnen 48 uur na de taxatie opname uw taxatierapport digitaal heeft ontvangen.

Kortom, of het nu gaat om een NWWI taxatie, aankooptaxatie of elke andere woningtaxatie bij ons bent u verzekerd van de juiste expertise en snelheid.